Zero Waste: hoe vermijd je afval?

U bent hier

Home > Zero Waste: hoe vermijd je afval?

Wanneer

do, 20/02/2020 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2020-02-20 19:30:002020-02-20 21:30:00GMT+01:00Zero Waste: hoe vermijd je afval?Gravenstraat 26 3220 Holsbeek

Waar

Bibliotheek Holsbeek
Gravenstraat 26
3220 Holsbeek

Prijzen

Prijs - 11.00
Reductieprijs - 8.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206315

Afval gesorteerd, vuilniszakken mee met de ophaaldienst. Check. Op naar de recyclage! Maar dat kost ook energie en is niet voor alles haalbaar. Is het mogelijk om minder wegwerpverpakkingen, plastiek en andere rommel in huis te halen? Afval vermijden is zonder twijfel de beste strategie! Waarom zeggen we niet nee tegen de plastiekgekte met een voorraadje herbruikbare groentenzakjes? Lesgeefster Lisbet heeft tal van zulke praktische en haalbare tips voor jou. Beter, Anders en Minder is haar motto. Ga jij ook voor BAM? Je zal er versteld van staan hoe lang het duurt voor je vuilbakje vol zit.

Partners:

Over de begeleiding:

Lisbet Willems
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.