Zero waste bloemenpluktuin

U bent hier

Home > Zero waste bloemenpluktuin

Wanneer

za, 24/04/2021 - 14:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2021-04-24 14:00:002021-04-24 16:00:00GMT+01:00Zero waste bloemenpluktuinTerheydenlaan 7 3150 Haacht

Waar

Fleur & Fly
Terheydenlaan 7
3150 Haacht

Prijzen

Prijs - 8.00
Reductieprijs - 6.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 216752

Een bloemenpluktuin dat is ... puur natuur, zonder plastic errond, zonder pesticiden, pure ontspanning, een bron van diversiteit.

We ontdekken het samen bij Fleur&Fly.


Onze gids is eigenares Isabelle. Zij startte in 2018 als zero waste expert. En dat is voor haar een levensstijl die verder gaat dan dan enkel waken over wat er in je vuilnisbak terecht komt. Het gaat ook om hoe we omgaan met onze omgeving. Waarom de natuur niet als voorbeeld nemen? Fleur&Fly startte dit jaar daarom met een bloemenpluktuin. Isabelle vertelt je graag haar over haar inspiratie, haar ervaringen in de tuin en over wat zo’n stukje bloemenpracht je allemaal kan bieden.


Psst. Indien de tuin het toelaat, kan je op het einde van het bezoek een boeketje plukken voor thuis. Kostprijs en betaling ter plaatse bij Isabelle.

Praktische info:

Plaats van afspraak: Terheydenlaan 7 in Wespelaar. Voorzie jezelf best van laarzen of stevige schoenen, een regenjas en warme kledij.

Corona-afspraken: https://www.vormingplusob.be/samen-houden-we-het-corona-veilig

Partners:

Fleur & Fly

Over de begeleiding:

Isabelle Claes

Fleur & Fly

Trefwoorden: Duurzaamheid, Tuincursus
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.