Wilde kookkunsten

U bent hier

Home > Wilde kookkunsten

Wanneer

za, 13/06/2020 - 09:00 - 14:00
Voeg toe aan kalender2020-06-13 09:00:002020-06-13 14:00:00GMT+01:00Wilde kookkunstenOude Leuvensebaan 43 C 3460 Bekkevoort

Waar

Manège de Hulst
Oude Leuvensebaan 43 C
3460 Bekkevoort

Prijzen

Prijs - 32.00
Reductieprijs - 25.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206377

Speelbos De Hulst in Bekkevoort is de ideale uitvalsbasis voor deze buitenactiviteit. Gastheer Brecht Steenwegen van For-rest neemt je mee op avontuur en laat met veel enthousiasme iedereen natuur BELEVEN. Wist je dat er heel wat lekkers zit in de natuur om mee te koken? Zelfredzaamheid is hier een sleutelwoord. Bij een kopje thee leert Brecht hoe je zelf vuur kan maken en welke houtsoort je nodig hebt voor welk vuur om zo duurzaam mogelijk te stoken. Wanneer bij iedereen de vlam ontwaakt is, ga je op wildplukwandeling. Met de verzamelde planten en kruiden ga je zelf aan de slag om allerhande lekkers te bereiden en samen te genieten van wilde kookkunsten. Smakelijk! Na deze beleving kijk en vertoef je heel anders in de natuur.

Praktische info:

Plaats van afspraak: 8:30-8:45 aan de parking van Manège de Hulst, Oude Leuvensebaan 43 C (oprijden via de onverharde weg). We gaan van daar te voet naar de locatie, speelbos De Hulst Bekkevoort.
De activiteit gaat altijd door, ook bij regenweer. Voorzie aangepaste kledij.
Meebrengen: bestek, bord, kommetje en mok en een restje uit de koelkast. Eventueel een plooikrukje als dat makkelijker is voor jou.

Deze activiteit sluit aan bij het duurzaamheidstraject LAB Noord-Hageland. Op www.lab2020.be ontdek je het volledige programma in Oost-Brabant.

Partners:

Forrest Natuurbeleving
Altijd geslaagd Noord-Hageland
Gemeente Bekkevoort

Over de begeleiding:

Brecht Steenwegen
Trefwoorden: Lab, 2020
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.