Wil je zelf een educatieve activiteit opzetten

U bent hier

Home > Wil je zelf een educatieve activiteit opzetten

Wil je een educatieve activiteit organiseren met jouw organisatie? Maar weet je niet goed waar je moet zoeken naar interessante en betaalbare lesgevers?
 
Vormingplus kan helpen! Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • Contacteer ons, misschien hebben wij de geschikte cursus al in huis. Anders helpen we je zoeken. We brengen je dan in contact met de respectievelijke lesgever of organisatie. Deze dienst is gratis. Verder regel je alles zelf: Vormingplus komt op geen enkele manier nog tussen in de organisatie van de cursus.
 • Je kan een bestaande cursus ook inkopen van Vormingplus. Wij nemen contact op met de lesgever en zorgen dan voor het contract. Vormingplus neemt de eventuele annulatiekosten voor de lesgever op zich. Jij zorgt dan zelf voor alles wat nodig is om de activiteit te doen slagen: een geschikt lokaal met het vereiste didactische materiaal, praktische afspraken met de lesgever, kopies,… Je bepaalt de prijs voor de deelnemers en ontvangt alle betalingen.
 • Je kan ook met ons samenwerken voor een cursusaanbod. We maken samen promotie en verzorgen alle twee inschrijvingen. Jij zorgt voor een lokaal, de syllabus, het didactisch materiaal, onthaal,…

Inspiratie nodig?

 • Kijk op de site of in de brochure alvast eens tussen ons huidig aanbod.
 • Heb je andere ideeën, laat het ons weten en we zoeken samen naar het geschikte educatieve antwoord. Voor meer informatie over samenwerken kan je terecht bij Wim of Emmeline. (zie medewerkerspagina)

  GRATIS BROCHURES

  Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  You must have Javascript enabled to use this form.