The Way Out | film met nabespreking -online-

U bent hier

Home > The Way Out | film met nabespreking -online-

Wanneer

vr, 04/12/2020 - 20:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-12-04 20:00:002020-12-04 22:00:00GMT+01:00The Way Out | film met nabespreking -online-je eigen huis 3001 Heverlee

Waar

bij je thuis -online-
je eigen huis
3001 Heverlee

Prijzen

Prijs - 5.00

Code: 206741

Deze brandend actuele en exclusieve film volgt twee jonge mensen tijdens een stressvolle periode in hun leven.


De ene is een Britse milieuactivist die zichzelf geregeld in gevaar brengt om de aarde te beschermen, de andere een bankier uit Londen die kampt met burn-out en depressie. Allebei lopen ze tegen de grenzen aan van hun eigen draagkracht. Geïnspireerd door het onderricht van Thich Nhat Hanh, een Vietnamese boeddhistische monnik, vredesactivist, dichter en schrijver die als banneling een groot deel van zijn leven in Frankrijk heeft gewoond, leren ze hoe ware verandering begint bij zichzelf. En het belang van stilte in hun leven.


De filmvertoning wordt gevolgd door een nabespreking. Leni Cellini van Ont-moeten zal een getuigenis geven over haar ervaringen in Plum Village, het klooster van Thich Nhat Hanh waar ze verschillende maanden verbleef. Ze zal ook vertellen over de rol van stilte in haar leven en over de impact die haar tijd in het klooster op haar heeft gehad. Tot slot is er ruimte voor feedback en vragen.


Foto: Evermind Media

Praktische info:

Dit is een online activiteit.
Een aantal dagen voor de activiteit ontvang je via e-mail een herinneringsmail met de Zoom-link om deel te nemen aan het online gesprek. Zorg dat je Vormingplus toevoegt aan je contacten zodat je deze mail niet mist.

Meer info over de film vind je hier: https://evermind.media/the-way-out/.
Trailer met Nederlandse ondertitels: https://www.youtube.com/watch?v=uPHaOeAtF6s.

Partners:

Ont-moeten
LDC Wijnveld

Over de begeleiding:

Leni Cellini
Bart Schoovaerts
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.