Wandeltocht: Het pad van Ad

Home > Wandeltocht: Het pad van Ad

Wanneer

di, 11/07/2017 - 13:30 - 16:00
Voeg toe aan kalender2017-07-11 11:30:002017-07-11 14:00:00UTCWandeltocht: Het pad van AdNaamsesteenweg z/n 3052 Blanden

Waar

Meerdaalbos
Naamsesteenweg z/n
3052 Blanden

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 175700

Dat de natuur heel inspirerend is, bewijst ook kunstenaar Ad Wouters. In Meerdaalwoud en Heverleebos tovert hij dode eikenbomen om tot kunstwerken. Al wandelend genieten we van het bos en ontdekken we - onder begeleiding van Ad zelf - enkele van zijn mysterieuze en sprookjesachtige boomsculpturen. Ze geven een extra dimensie aan het bos. Maak kennis met de 'Torenvalk' of met 'Imelda' en andere tot de verbeelding sprekende figuren.

Praktische info:

Rustige wandeling van ongeveer 6 km. Trek stapschoenen/sandalen aan en voorzie een drankje/snack voor onderweg.
Plaats van afspraak: om 13u20 aan de Naamsesteenweg in Blanden ter hoogte van het beeld Torenvalk (100 m verder dan restaurant Vers Namur). Parkeren kan gratis voor het restaurant, aan de hele linkerzijde van het straatje.
Let op: op de plaats van afspraak wordt nog volop gewerkt aan een grote bezoekersparking. Door deze werken is de torenvalk even verplaatst naar een nabijgelegen weide. Mocht deze parking tijdig klaar zijn, kan je daar ook makkelijk parkeren.

Partners:

Over de begeleiding:

Ad Wouters
Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.