Wandelroutes online uitstippelen

U bent hier

Home > Wandelroutes online uitstippelen

Wanneer

di, 05/05/2020 - 19:30 - 22:30
Voeg toe aan kalender2020-05-05 19:30:002020-05-05 22:30:00GMT+01:00Wandelroutes online uitstippelenEgenhovenstraat 22 3060 Bertem

Waar

LDC De Blankaart
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem

Prijzen

Prijs - 15.00
Reductieprijs - 11.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206250

Ben je een fervent wandelaar? Plan je een korte trip of een meerdaagse inspanning? Alleen of in groep? Maak kennis met enkele erg handige websites en apps om online je tocht uit te stippelen! Je leert plannen op de computer en navigeren op het terrein met je smartphone of tablet. Je maakt gebruik van bestaande routes en leert wat tracking en geocaching is. Je gebruikt ook het knooppunten-systeem. Het aantal kilometers en hellingen hou je strak in de hand en je vermijdt drukke en onveilige wegen. Eindeloos recreatief plezier gegarandeerd!

Praktische info:

Je werkt op je eigen Windows 10 laptop of op een laptop van Vormingplus. Je kan een toestel reserveren via: vormingplusob.be/laptop-voor-05-05-2020. Let op: er zijn maximum 6 toestellen beschikbaar.
Als je je tablet of smartphone onderweg wilt kunnen gebruiken breng je die best mee naar de cursus. Zorg er dan wel voor dat je toegang hebt tot Google apps of de Applestore om nieuwe apps te kunnen installeren.

Partners:

LDC De Blankaart

Over de begeleiding:

Anne Van Der Planken
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.