Training tegen eco-burnout

U bent hier

Home > Training tegen eco-burnout

Wanneer

za, 30/05/2020 - 12:30 - 17:00
Voeg toe aan kalender2020-05-30 12:30:002020-05-30 17:00:00GMT+01:00Training tegen eco-burnoutHannuitsesteenweg 80 3400 Landen

Waar

De Villa Domein 't Park
Hannuitsesteenweg 80
3400 Landen

Prijzen

Prijs - 14.00

14 als tarief geeft geen break-even op het minimum aantal deelnemers. Om break-even te halen moet je 27,5 euro vragen.

Reductieprijs - 11.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206546

We leven in een tijd van onzekerheid en verandering. Vele burgers en groepen zetten zich in voor een meer eerlijke en duurzame samenleving. Tegelijk neemt het aantal rapporten met alarmerende voorspellingen alsmaar toe. Bij die mensen die in hun persoonlijk leven hard hun best doen om het tij te keren, loert de ‘eco-burnout’ om de hoek. Het gevoel alleen te staan, overweldigd te worden door verdriet of angst, het gevoel van onmacht.

Joanna Macy is een Amerikaanse filosofe-activiste die al decennia lang werkt aan tools rond het thema ‘the works that reconnects’. Door aandacht te hebben voor innerlijke transitie, verbinding te maken met je eigen gevoelens en met andere ogen naar de wereld te kijken kan je nieuwe krachten aanboren. Tijdens deze sessie maken we kennis met het werk van Joanna Macy. Doorheen een reeks oefeningen ervaren we op welke manier we in deze dolgedraaide wereld toch een zinvolle bijdrage kunnen leveren. Een boost voor je eco-veerkracht!

Praktische info:

Er wordt soep en brood voorzien bij de start van de activiteit. Breng je lunch mee!
Deze activiteit sluit aan bij het duurzaamheidstraject LAB Zuid-Hageland. Op www.lab2020.be ontdek je het volledige programma in Oost-Brabant.

Partners:

Cultuurdienst Gemeente Landen

Over de begeleiding:

Steven Vromman
Trefwoorden: Lab, 2020
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.