Theater: De binnenzak van de ziel

U bent hier

Home > Theater: De binnenzak van de ziel

Wanneer

di, 24/09/2019 - 20:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-09-24 20:30:002019-09-24 22:00:00GMT+01:00Theater: De binnenzak van de zielSchoolstraat 15 3020 Herent

Waar

GC De Wildeman
Schoolstraat 15
3020 Herent

Prijzen

Prijs - 14.00

14 euro is de ticketprijs aan de kassa op de dag zelf.

Reductieprijs - 12.00

12 euro is de ticketprijs in voorverkoop (via www.gcdewildeman.be)

Code: 196311

Na een bezoek aan de Kazerne Dossin in Mechelen keer je terug naar huis met een onbehagelijk gevoel . Hoe is zoiets ooit kunnen gebeuren ? Tienduizenden mensen die vanuit een kazerne in ons land vervoerd werden naar vernietigingskampen. ‘Dit is een voltooid verleden tijd’, wil je denken.

Onderweg naar huis razen de zware trucks je voorbij. Mogelijk met mensen op de vlucht erin, die zich verstoppen in de hoop op een beter leven . Dit is de tegenwoordige tijd. Hoe komt het dat zoiets kan gebeuren ?

Tijd om daarover een voorstelling over te maken en ze overal, in elk dorp, in iedere school, in elk godvergeten gat te gaan spelen. En, geen paniek ! Het is niet omdat het onderwerp zwaar beladen is, dat er in de Binnenzak geen humor of poëzie zou zitten.

Acteur Kurt Defrancq werkte voor dit project samen met auteur Herwig Deweerdt en de Dossinkazerne . Na de voorstelling maakt de acteur tijd voor een korte nabespreking.

Praktische info:

Deze activiteit sluit aan bij de reeks www.wegvanextremen.be

Tickets voor de theatervoorstelling zijn verkrijgbaar via GC De Wildeman in Herent, www.gcdewildeman.be . Kinderen vanaf leeftijd van 10 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Partners:

GC De Wildeman
Koortzz Artiestenbureau

Over de begeleiding:

Kurt Defrancq
Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.