Streetart in Leuven - fietstour

U bent hier

Home > Streetart in Leuven - fietstour

Wanneer

do, 13/08/2020 - 14:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2020-08-13 14:00:002020-08-13 16:00:00GMT+01:00Streetart in Leuven - fietstourLadeuzeplein 3000 Leuven

Waar

Ladeuzeplein, 3000 Leuven
Ladeuzeplein
3000 Leuven

Prijzen

Prijs - 16.00
Reductieprijs - 12.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206681

Geen inspiratie voor je staycation? Haal je fiets van stal voor een kunstroute samen met een gids van Leuven Urban Art. Ontdek de lokale graffiti hotspots en werk van Bisser, RobbeVM en vele anderen. Voel je de urban-artkriebel bij jezelf? Dan mag je - verfbus in de aanslag - je creativiteit loslaten op een 'legale' muur!

Klaar voor een portie Leuvense streetart?

Praktische info:

Plaats van afspraak: 13:50 op het Ladeuzeplein aan de kever. Breng je eigen fiets mee. De tour gaat voornamelijk door in en rond Leuven, hoofdzakelijk vlak met soms een helling. Bij het graffiti-spuiten krijgt iedereen handschoenen en achteraf is er ontsmettingsgel.

Breng je mondmasker mee, het is verplicht. Deze activiteit maken we samen corona-proof: www.vormingplusob.be/samen-houden-we-het-corona-veilig

Partners:

Leuven Urban Art

Over de begeleiding:

Medewerker Leuven Urban Art
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.