Solderen voor dummy's

U bent hier

Home > Solderen voor dummy's

Wanneer

di, 03/12/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-12-03 19:00:002019-12-03 22:00:00GMT+01:00Solderen voor dummy'sTiensestraat 226 3000 Leuven

Waar

MAAKbar
Tiensestraat 226
3000 Leuven

Prijzen

Prijs - 10.00
Reductieprijs - 7.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196445

Kunnen solderen is handig voor een hoop klusjes. Het is een simpele techniek om metalen onderdelen aan elkaar vast te maken. Vooral met alle elektronica in ons leven is een soldeerbout een nuttig gereedschap om bij de hand te hebben. Denk niet meteen aan het grote werk, wel aan dingen als koperdraden verbinden, weerstandjes vastzetten of kleine reparaties uitvoeren. In deze cursus leer je hoe je goede soldeerverbindingen kunt maken en ook hoe je veilig kunt werken met een soldeerbout. En natuurlijk is er ook tijd om te oefenen! Lesgever Johan is voormalig leerkracht metaalbewerking en oprichter van REused.Praktische info:

Meebrengen: een soldeerbout waarmee je kan oefenen
Heb je zelf geen soldeerbout? Laat het ons per mail weten en wij zorgen voor een exemplaar dat je kan gebruiken.

Deze activiteit vindt plaats in de nagelnieuwe Maakbar in Leuven, een initiatief in het kader van Maakbaar Leuven. Al onze Maakbar-activiteiten vind je hier: www.vormingplusob.be/maakbar

Partners:

Reused
Maakbaar Leuven

Over de begeleiding:

Johan Eggers
Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.