Smartphone(scherm) herstellen

U bent hier

Home > Smartphone(scherm) herstellen

Wanneer

wo, 25/09/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-09-25 19:00:002019-09-25 22:00:00GMT+01:00Smartphone(scherm) herstellenTiensestraat 226 3000 Leuven

Waar

MAAKbar
Tiensestraat 226
3000 Leuven

Prijzen

Prijs - 10.00
Reductieprijs - 7.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196444

Is het scherm van je smartphone of tablet kapot? Je bent niet alleen. Het is zowat het meest voorkomende defect bij die toestellen. Jammer genoeg valt het vaak niet onder de garantie en kost een professionele herstelling veel geld. Dan maar een nieuw apparaat kopen? Maar wist je dat je het scherm van je tablet of smartphone zelf kan repareren? In deze praktische training krijg je informatie over het benodigde gereedschap en leer je stap voor stap zelf het scherm te vervangen.

Praktische info:

In deze cursus oefen je in groep op het herstellen van enkele toestellen. Heb je zelf een smartphone of tablet waarvan je het scherm wil vervangen? Breng het toestel mee samen met een nieuw scherm en we bekijken of het door de groep hersteld kan worden.

Deze activiteit vindt plaats in de nagelnieuwe Maakbar in Leuven, een initiatief in het kader van Maakbaar Leuven. Al onze Maakbar-activiteiten vind je hier: www.vormingplusob.be/maakbar

Partners:

Over de begeleiding:

Jeroen Derickx
Trefwoorden: Maakbar, Herfst, 2019
Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.