Recyclage bricolage - pimp je kleding

U bent hier

Home > Recyclage bricolage - pimp je kleding

Wanneer

ma, 07/10/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-10-07 19:00:002019-10-07 22:00:00GMT+01:00Recyclage bricolage - pimp je kledingTiensestraat 226 3000 Leuven

Waar

MAAKbar
Tiensestraat 226
3000 Leuven

Prijzen

Prijs - 10.00
Reductieprijs - 7.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196442

Pff wat een saai kleedje. Dan maar weer iets nieuws kopen? STOP. Met Line van Ge(s)tikt ontdek je allerlei manieren om van miskleunen in de kleerkast kunstwerkjes te maken. Je leert in deze workshop alles over cuts, knooptechnieken, sierstiksels met de naaimachine, ponpons, applicaties met textiellijm of naald en draad. Wat heb je nodig: een kledingstuk dat je graag wil pimpen + een spannend T-shirt. Ge(s)tikt zorgt voor het pimpmateriaal. Have fun!


P.S. Pimpen ipv nieuw kopen = prima voor milieu en portemonnee.

Praktische info:

Breng een kledingstuk mee dat je graag wil pimpen + een spannende t-shirt.

Deze activiteit vindt plaats in de nagelnieuwe Maakbar in Leuven, een initiatief in het kader van Maakbaar Leuven. Al onze Maakbar-activiteiten vind je hier: www.vormingplusob.be/maakbar

Partners:

Maakbaar Leuven
Ge(s)tikt

Over de begeleiding:

Line Closset
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.