@pptijd! Plan je reis met behulp van apps

U bent hier

Home > @pptijd! Plan je reis met behulp van apps

Wanneer

di, 26/05/2020 - 13:30 - 16:30
Voeg toe aan kalender2020-05-26 13:30:002020-05-26 16:30:00GMT+01:00@pptijd! Plan je reis met behulp van appsKortrijksebaan 4 3220 Holsbeek

Waar

LDC De Sprankel
Kortrijksebaan 4
3220 Holsbeek

Prijzen

Prijs - 16.00
Reductieprijs - 12.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206313

Smartphones en tablets zijn ideale maatjes bij de voorbereiding van, tijdens of na je vakantie. Een hotel vinden, de vereiste inentingen opzoeken, reisgidsen of metroplannen downloaden, een parkeerplek zoeken, het lokale weer checken, e-boeken lezen, de menukaart vertalen, de beste foto's nemen ... Voor alles bestaat er wel een app! Daarnaast krijg je tijdens deze cursus ook heel wat tips om de batterij van je mobiele toestel te sparen en om diefstal en oplopende telefoonkosten te vermijden. 

Praktische info:

1. Om praktische redenen beperken we deze cursus tot eigenaars van een smartphone of tablet waarop een Android besturingssysteem staat of het IOS van Apple.

Een Android toestel heeft normaal gezien een app aan boord die Google Play heet. Een IOS-toestel heeft het bekende appeltje als logo op het toestel staan. Check bij twijfel eventueel de verkoper of schenker van je toestel.

2. Stuur bij inschrijving het merk en type van je toestel naar: apptijdPV@vormingplusob.be.

3. Om apps te kunnen downloaden heb je een Apple-ID (Apple toestellen) of een Google-account (Androïd) nodig. Probeer dit op voorhand in orde te brengen en breng de logingegevens van deze account mee naar de activiteit.

4. Let op! De begeleider van deze cursus selecteert de getoonde apps met de focus op gratis toepassingen. Het toepassingsbeleid van de producent van zo'n app kan uiteraard veranderen. Mocht een getoonde app dan toch betalend zijn, ga er dan van uit dat je met 1 à 2 euro makkelijk toekomt. Het staat je dan uiteraard vrij om deze app wel of niet te installeren.

Partners:

LDC De Sprankel

Over de begeleiding:

Peije Van Klooster
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.