@pptijd! Plan je reis met behulp van apps

U bent hier

Home > @pptijd! Plan je reis met behulp van apps

Wanneer

di, 12/03/2019 - 13:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2019-03-12 13:00:002019-03-12 16:00:00GMT+01:00@pptijd! Plan je reis met behulp van appsWestelsebaan 134 3271 Averbode

Waar

Bibliotheek Scherpenheuvel-Zichem
Westelsebaan 134
3271 Averbode

Prijzen

Prijs - 15.00
Reductieprijs - 11.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 195963

In het enorme aanbod van apps zijn er heel wat die van pas kunnen komen bij de voorbereiding van, tijdens of na je vakantie. Een hotel vinden, de vereiste inentingen opzoeken, reisgidsen of metroplannen downloaden, een parkeerplek zoeken, het lokale weer checken, e-boeken lezen, de menukaart vertalen, de beste foto's nemen ... Voor alles bestaat er wel een app! Daarnaast krijg je tijdens deze cursus ook heel wat tips om de batterij van je toestel te sparen en om diefstal en dure telefoniekosten te vermijden. 

Praktische info:

Stuur bij inschrijving merk en type van je toestel naar apptijdPV@vormingplusob.be
Om apps te kunnen downloaden heb je een Apple-ID (Apple toestellen), Google-account (Androïd) of Hotmail-account (Windows) nodig. Breng de logingegevens van deze account mee naar de activiteit.

Partners:

Altijd geslaagd Noord-Hageland
Bibliotheek Scherpenheuvel-Zichem

Over de begeleiding:

Peije Van Klooster
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.