@pptijd! Apps voor smartphones en tablets

U bent hier

Home > @pptijd! Apps voor smartphones en tablets

Wanneer

di, 15/10/2019 - 19:30 - 22:30
Voeg toe aan kalender2019-10-15 19:30:002019-10-15 22:30:00GMT+01:00@pptijd! Apps voor smartphones en tabletsR. Borremansstraat 2 3040 Huldenberg

Waar

LDC 't Pijlijser
R. Borremansstraat 2
3040 Huldenberg

Prijzen

Prijs - 17.00
Reductieprijs - 13.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196273

De mogelijkheden van je smartphone of tablet worden grotendeels bepaald door de apps (de toepassingen,dus) die je erop installeert. Hoe doe je dat precies? Hoe blijf je op de hoogte van interessante nieuwe apps? Hoe betaal je voor een app? Hoe vind je de betere gratis apps? Zijn alle apps veilig? En hoe zit het met je privacy? In deze workshop tonen we je hoe het werkt, waar je op moet letten, en geven je meteen heel wat voorbeelden van nuttige apps. 

Praktische info:

1. Om praktische redenen beperken we deze cursus tot eigenaars van een smartphone of tablet waarop een Android besturingssysteem staat of het IOS van Apple.

Een Android toestel heeft normaal gezien een app aan boord die Google Play heet. Een IOS-toestel heeft het bekende appeltje als logo op het toestel staan. Check bij twijfel eventueel de verkoper of schenker van je toestel.

2. Stuur bij inschrijving het merk en type van je toestel naar: apptijdPV@vormingplusob.be.

3. Om apps te kunnen downloaden heb je een Apple-ID (Apple toestellen) of een Google-account (Androïd) nodig. Probeer dit op voorhand in orde te brengen en breng de logingegevens van deze account mee naar de activiteit.

Partners:

LDC 't Pijlijser

Over de begeleiding:

Peije Van Klooster
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.