Positief denken. De kunst van het genieten

U bent hier

Home > Positief denken. De kunst van het genieten

Wanneer

wo, 11/12/2019 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-12-11 19:30:002019-12-11 22:00:00GMT+01:00Positief denken. De kunst van het genietenDorpsstraat 7 3450 Geetbets

Waar

Gemeentehuis Geetbets
Dorpsstraat 7
3450 Geetbets

Prijzen

Prijs - 10.00
Reductieprijs - 8.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196283

Je dag om zeep wegens een vlek op je hemd? Je uitstap verknoeid omdat de zon niet schijnt? Je humeur onder nul door de ochtendfile?

Laat tegenvallers je leven niet vergallen. Leer positief te denken! Een dosis realisme geeft je alvast een duwtje in de rug om (opnieuw) te genieten van de kleine dingen. Wedden dat je een pak bewuster zal leven? Tijdens deze cursus ga je op een interactieve manier op zoek naar gedachten die je onnodig belemmeren. Genieten kan je leren!

Partners:

Cultuurdienst Gemeente Geetbets

Over de begeleiding:

Bart Schoovaerts
Trefwoorden: Snelle, Beslissers
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.