Over Vormingplus Oost-Brabant

U bent hier

Home > Over Vormingplus Oost-Brabant

Als een van de dertien volkshogescholen in Vlaanderen, organiseren we educatieve activiteiten in de vrije tijd rond uiteenlopende thema’s. Onze activiteiten omvatten cursussen, lezingen, workshops, uitstappen en nog veel meer. Iedere volwassene is welkom.

Als non-profitorganisatie werkt Vormingplus Oost-Brabant voor de inwoners van de 30 gemeenten van het arrondissement Leuven. Iedere Oost-Brabander kan bij ons terecht. Jong of oud, laag- of hooggeschoold, stadsmens of dorpsbewoner.
We organiseren cursussen in samenwerking met andere organisaties. We verkennen de regio. We sporen op wat er bestaat en vragen wat er leeft.

Zo kunnen we activiteiten plannen die mensen echt nodig vinden. Vormingplus wordt op termijn een kruispunt van informatie over leren en cursussen. Iedere burger kan er dan terecht met zijn of haar leervraag. Ben je medewerker of vrijwilliger in een organisatie, dan kan Vormingplus je ondersteunen bij initiatieven of projecten.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Beleidsplan 2016-2020 in een notendop

Raad van Bestuur

Wie is wie bij Vormingplus Oost-Brabant?

Aan de slag als vrijwilliger bij Vormingplus Oost-Brabant

Info voor de pers

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.