Outdoor koken en wildpluk

U bent hier

Home > Outdoor koken en wildpluk

Wanneer

za, 25/05/2019 - 13:30 - 17:30
Voeg toe aan kalender2019-05-25 13:30:002019-05-25 17:30:00GMT+01:00Outdoor koken en wildplukAttenhovenstraat z/n 3404 Attenhoven

Waar

De Beemden Landen
Attenhovenstraat z/n
3404 Attenhoven

Prijzen

Prijs - 23.00
Reductieprijs - 17.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196167

Natuurgebied De Beemden in Landen is een oase van rust én een gebied vol eetbare kruiden en planten. Je maakt een korte wandeling en plukt kruiden onder het toeziende oog van 'survivalspecialist' Katrien Roef. Met haar organisatie Wildfulness wil zij kinderen en volwassenen bewust maken van hoe de natuur een onschatbare bron van rust en energie is voor ons en hoe wij op onze beurt zorg kunnen dragen voor haar. Na de wandeling wordt een houtvuur aangemaakt en maken we met de verzamelde planten enkele lekkere gerechtjes die we gezellig samen opeten. Alle maaltijden worden aangevuld met biologische producten.

Praktische info:

€ 5 aan ingrediënten inbegrepen
Plaats van afspraak: Parking De Beemden, Attenhovenstraat z/n, 3404 Landen
Kledingadvies: Zeker eerst even naar buiten kijken alvorens de kleerkast in te duiken. De activiteit vindt altijd plaats, ook bij minder vrolijk weer.

Partners:

Cultuurdienst Gemeente Landen
Altijd Geslaagd Zuid-Hageland
Wildfulness

Over de begeleiding:

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.