Opruimen maakt gelukkig -online-

U bent hier

Home > Opruimen maakt gelukkig -online-

Wanneer

di, 01/12/2020 - 20:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-12-01 20:00:002020-12-01 22:00:00GMT+01:00Opruimen maakt gelukkig -online-je eigen huis 3001 Heverlee

Waar

bij je thuis -online-
je eigen huis
3001 Heverlee

Prijzen

Prijs - 5.00

Code: 206759

Heb jij thuis ook veel spullen die je nooit meer gebruikt? Die daar maar 'in de weg' liggen? Waarschijnlijk is er iemand die er heel gelukkig mee zou zijn. En zou een opgeruimder huis jezelf ook niet wat gelukkiger maken? Met minimaliseren ga je zelfs verder dan het materiële. Door al het overbodige uit je leven te schrappen, worden je doelen en prioriteiten duidelijker. Je creëert tijd én ruimte voor wat voor jou écht belangrijk is. En je brengt spullen terug op plaatsen en bij mensen waar ze terug nuttig zijn. Resultaat: een huis en een leven met meer rust, minder afleiding, minder opruim en sneller terugvinden. Annelies zet je met deze interactieve online workshop op weg. Ze geeft geheimen prijs die voor haar en dus ook voor jou kunnen werken. Annelies Mentink is professioneel organizer en opruimcoach. Haar boek 'Meer luxe met minder' is net uit!

Praktische info:

Dit is een online activiteit.
Een aantal dagen voor de activiteit ontvang je via e-mail een herinneringsmail met de Zoom-link om deel te nemen Zorg dat je Vormingplus toevoegt aan je contacten zodat je deze mail niet mist.

Partners:

Over de begeleiding:

Annelies Mentink
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.