Opruimen maakt gelukkig

U bent hier

Home > Opruimen maakt gelukkig

Wanneer

wo, 24/04/2019 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-04-24 19:30:002019-04-24 22:00:00GMT+01:00Opruimen maakt gelukkigHaachtsebaan 54 3140 Keerbergen

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54
3140 Keerbergen

Prijzen

Prijs - 14.00
Reductieprijs - 10.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196081

'Ontspullen' lijkt een trend, maar er zit meer achter. Met minimaliseren ga je zelfs nog verder dan het materiële. Het is een proces van zelfbewustwording. Door al het overbodige uit je leven te schrappen, worden je doelen en prioriteiten duidelijker. Je creëert tijd én ruimte voor wat voor jou écht belangrijk is. De tijd die je in de plaats krijgt, kan je besteden aan leuke ervaringen met vrienden, kinderen, familie … Resultaat: een huis en een leven met meer rust, minder afleiding, minder opruim, meer en sneller terugvinden. Annelies Mentink zet je met deze interactieve lezing op weg.

Praktische info:

Activiteit van LAB Noord-Dijleland. LAB-café met traktatie inbegrepen.

Partners:

OOM-coaching
GC Den Bussel

Over de begeleiding:

Annelies Mentink
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.