Op stap in Molenbeek

U bent hier

Home > Op stap in Molenbeek

Wanneer

zo, 29/09/2019 - 13:00 - 17:00
Voeg toe aan kalender2019-09-29 13:00:002019-09-29 17:00:00GMT+01:00Op stap in MolenbeekMommaertsstraat 2A 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Waar

Museum MoMuse
Mommaertsstraat 2A
1080 Sint-Jans-Molenbeek

Prijzen

Prijs - 16.00
Reductieprijs - 12.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196261

We starten deze uitstap in het gemeentelijk museum MoMuse, waar we de rijke geschiedenis van Sint-Jans-Molenbeek ontdekken. MoMuse wil een motor zijn van sociale samenhang, een plek waar je de Molenbeekse leefomgeving leert kennen en begrijpen via zes thematische invalshoeken. Nadien gaan we met stadsgids en inwoner Christophe De Vriendt op stap. We duiken in de industriële geschiedenis op zoek naar de oorsprong van het multiculturele Molenbeek van vandaag. We praten na bij een lekkere Marokkaanse thee of een fris Brussels biertje.

Praktische info:

Plaats van afspraak: om 12:30 in de hal van station Brussel Noord aan koffiebar Starbucks (kant Simon Bolivarplein). Het bezoek aan het museum duurt maximum een uurtje. Na de wandeling van ongeveer 2u, sluiten we af met een drankje.

Partners:

Alter Brussels

Over de begeleiding:

Christophe Devriendt
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.