Omgaan met (je) hoogsensitiviteit

U bent hier

Home > Omgaan met (je) hoogsensitiviteit

Wanneer

wo, 13/05/2020 - 20:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-05-13 20:00:002020-05-13 22:00:00GMT+01:00Omgaan met (je) hoogsensitiviteitProvinciebaan 2 3110 Rotselaar

Waar

Bibliotheek Rotselaar
Provinciebaan 2
3110 Rotselaar

Prijzen

Prijs - 14.00
Reductieprijs - 11.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206320

Een hoogsensitief persoon is meer dan gemiddeld gevoelig voor prikkels en indrukken. Stressgerelateerde aandoeningen zoals aanhoudende vermoeidheid, CVS, burn-out, depressie en fibromyalgie liggen op de loer. Op een meer authentieke manier omgaan met hoogsensitiviteit en hierin het nodige zelfinzicht te verwerven kan zorgen voor meer evenwicht. Wat is hoogsensitiviteit precies? Wat zijn de kenmerken van een hoogsensitief persoon? Hoe ga je om met (je) hoogsensitiviteit? Wat zijn de valkuilen en hoe kom je meer in je eigen kracht te staan? Er is voldoende tijd voor praktische tips en vragen.

Partners:

Over de begeleiding:

Suzanne Keyaerts
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.