Omgaan met (je) hoogsensitiviteit’

U bent hier

Home > Omgaan met (je) hoogsensitiviteit’

Wanneer

do, 13/06/2019 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-06-13 19:30:002019-06-13 22:00:00GMT+01:00Omgaan met (je) hoogsensitiviteit’A. Nihoulstraat 74 3270 Scherpenheuvel

Waar

GC den Egger
A. Nihoulstraat 74
3270 Scherpenheuvel

Prijzen

Prijs - 11.00
Reductieprijs - 9.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 195924

Een hoogsensitief persoon is meer dan gemiddeld gevoelig voor prikkels en indrukken. Stressgerelateerde aandoeningen zoals aanhoudende vermoeidheid, CVS, burn-out, depressie en fibromyalgie liggen op de loer. Op een meer authentieke manier omgaan met hoogsensitiviteit en hierin het nodige zelfinzicht te verwerven kan zorgen voor meer evenwicht. Wat is hoogsensitiviteit precies? Wat zijn de kenmerken van een hoogsensitief persoon? Hoe ga je om met (je) hoogsensitiviteit? Wat zijn de valkuilen en hoe kom je meer in je eigen kracht te staan? Er is voldoende tijd voor praktische tips en vragen.

Praktische info:

Let op: oorspronkelijk was deze lezing gepland op 2 april maar wegens omstandigheden verplaatst naar 13 juni.

Partners:

Altijd geslaagd Noord-Hageland
GC den Egger
HSP Vlaanderen

Over de begeleiding:

Reinhilde Vermeulen
Trefwoorden: Snelle, Beslissers
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.