Omgaan met hoogsensitieve kinderen

U bent hier

Home > Omgaan met hoogsensitieve kinderen

Wanneer

do, 30/01/2020 - 20:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-01-30 20:00:002020-01-30 22:00:00GMT+01:00Omgaan met hoogsensitieve kinderenMarkt 7A 3080 Tervuren

Waar

De zevenster
Markt 7A
3080 Tervuren

Prijzen

Prijs - 6.00

Code: 206303

Hoogsensitieve kinderen beleven emoties intenser. Het is erg belangrijk voor hen om die (positieve en negatieve) emoties te mogen uiten, in een veilige omgeving. Anders dreigt een negatief zelfbeeld, minder zelfvertrouwen en op langere termijn schade aan de gezondheid. Is je kind verdrietig? Laat het verdrietig zijn. Is het kwaad? Geef het dan de kans om die boosheid op een veilige en respectvolle manier te uiten. Tijdens de lezing wordt hoogsensitiviteit bekeken vanuit drie invalshoeken: psychisch, fysiek en de veranderende omgeving. Talrijke voorbeelden uit dagelijkse opvoedingssituaties komen aan bod. Je herkent ze wellicht en dat zorgt voor duidelijke informatie. Met de tips kan je thuis dadelijk aan de slag. Ontdek, naast de zwaktes van hoogsensitiviteit, ook de positieve kanten van deze eigenschap!

Praktische info:

Verlaagde prijs dankzij Altijd Geslaagd Zuid-Dijleland.

Partners:

Over de begeleiding:

Suzanne Keyaerts
Trefwoorden: Snelle, Beslissers
Deze activiteit is bijna volzet. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.