Omgaan met hoogsensitieve kinderen

U bent hier

Home > Omgaan met hoogsensitieve kinderen

Wanneer

di, 05/02/2019 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-02-05 19:30:002019-02-05 22:00:00GMT+01:00Omgaan met hoogsensitieve kinderenDorpsstraat 7 3450 Geetbets

Waar

Gemeentehuis Geetbets
Dorpsstraat 7
3450 Geetbets

Prijzen

Prijs - 15.00
Reductieprijs - 11.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196147

Hoogsensitieve kinderen beleven emoties intenser. Het is erg belangrijk voor hen om die (positieve en negatieve) emoties te mogen uiten, in een veilige omgeving. Anders dreigt een negatief zelfbeeld, minder zelfvertrouwen en op langere termijn schade aan de gezondheid. Is je kind verdrietig? Laat het verdrietig zijn. Is het kwaad? Geef het dan de kans om die boosheid op een veilige en respectvolle manier te uiten. Tijdens de lezing wordt hoogsensitiviteit bekeken vanuit drie invalshoeken: psychisch, fysiek en de veranderende omgeving. Talrijke voorbeelden uit dagelijkse opvoedingssituaties komen aan bod. Je herkent ze wellicht en dat zorgt voor duidelijke informatie. Met de tips kan je thuis dadelijk aan de slag. Ontdek, naast de zwaktes van hoogsensitiviteit, ook de positieve kanten van deze eigenschap!

Praktische info:

Interactieve lezing voor (groot)ouders, leerkrachten, opvoeders en hulpverleners.

Partners:

Cultuurdienst Gemeente Geetbets
HSP Vlaanderen

Over de begeleiding:

Reinhilde Vermeulen
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.