Mindfulness in superdiversiteit -online-

U bent hier

Home > Mindfulness in superdiversiteit -online-

Wanneer

do, 17/12/2020 - 19:30 - 21:00
Voeg toe aan kalender2020-12-17 19:30:002020-12-17 21:00:00GMT+01:00Mindfulness in superdiversiteit -online-je eigen huis 3001 Heverlee

Waar

bij je thuis -online-
je eigen huis
3001 Heverlee

Prijzen

Prijs - 5.00

Code: 206758

Een veranderende samenleving kan voor spanning zorgen. Steeds meer mensen beoefenen mindfulness en meditatie. We zoeken naar meer rust en minder chaos in ons hoofd. Vandaag lijkt niet meer op gisteren en morgen is onvoorspelbaar. De wereld wordt beangstigend en ongrijpbaar. We voelen ons onzeker, vervreemd. We maken daarom onze eigen, kleine leefwereld veilig en rustig, en kijken angstig naar buiten en naar de ander. Zorgt dat voor vooroordelen? In welke situaties ervaren we spanningen rond verschil en kleur?


Reinhilde Pulinx merkt een spanning op tussen de stijgende interesse voor mindfulness en meditatie enerzijds en de toenemende verharding en individualisering in onze samenleving anderzijds. Vanuit een oprechte maatschappelijke betrokkenheid stelt ze een aantal interessante vragen. Ze is auteur van het boek Mindfulness in superdiversiteit

Praktische info:

Dit is een online activiteit.
Een aantal dagen voor de activiteit ontvang je via e-mail een herinneringsmail met de Zoom-link om deel te nemen Zorg dat je Vormingplus toevoegt aan je contacten zodat je deze mail niet mist.

Partners:

Over de begeleiding:

Reinhilde Pulinx
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.