Mindful run

U bent hier

Home > Mindful run

Wanneer

zo, 29/09/2019 - 10:30 - 12:00
Voeg toe aan kalender2019-09-29 10:30:002019-09-29 12:00:00GMT+01:00Mindful runHoutemstraat 115 3300 Tienen

Waar

Stadsakker Tienen
Houtemstraat 115
3300 Tienen

Prijzen

Prijs - 6.00
Sociale Prijs RISO - 1.50

Ben je een sociale huurder, een cliënt van het OCMW of krijg je een verhoogde tegemoetkoming van het OCMW? Dan betaal je de sociale prijs, 1/5 van de standaardprijs. We hanteren bij dit project de verminderingscriteria van RISO.
Is de sociale prijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

Code: 196499

De stadsakker is meer dan oogsten! Het is ook een plek waar je kan ademen. Loop je efficiënt? Hoe is het met je ademhaling gesteld? Loop je technisch wel correct en kan je tot rust komen tijdens het lopen? Tijdens deze proefsessie Mindful Run, krijg je al snel enkele antwoorden op die belangrijke vragen. Mindful Run draait niet rond afstanden, tijden en snelheden! We wisselen wandelen en (loop)oefeningen af zodat je zelf op een leuke manier kan ervaren wat Mindful Run is. Je krijgt tijdens deze korte sessie tips mee waarmee je dadelijk aan de slag kan om anders te lopen en te bewegen. Zowel starters, recreatieve als competitieve lopers kunnen iets opsteken! Iedereen is welkom. Meer informatie op www.mindfulrun.be

Praktische info:

Deze initiatieles sluit aan bij het inspiratieweekend van de StadsAkker op 28 en 29/09. Ontdek alle activiteiten via www.vormingplusob.be/stadsakker.

Partners:

Stadsakker Tienen
Riso Vlaams-Brabant
Mindful Run

Over de begeleiding:

Hannes Geyskens
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.