Mindful massage van hoofd, nek en schouders

U bent hier

Home > Mindful massage van hoofd, nek en schouders

Wanneer

wo, 22/04/2020 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-04-22 19:30:002020-04-22 22:00:00GMT+01:00Mindful massage van hoofd, nek en schoudersStationsstraat 29 3400 Landen

Waar

Stadhuis Landen
Stationsstraat 29
3400 Landen

Prijzen

Prijs - 15.00
Reductieprijs - 11.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206421

Spanning of pijn in hoofd, nek of schouders … wie kent het niet? De nek is een soort bemiddelaar tussen het hoofd en de rest van ons lichaam. Als die overgang overbelast wordt, ontstaat chronische spanning. In deze workshop gaan we van start met een relaxatieoefening. Daarna maken we met eenvoudige, maar heel efficiënte massagetechnieken de gespannen zone los. Je zit op een stoel en we werken over de kledij heen. Jezelf overgeven aan een deugddoende aanraking is voedend voor lichaam en geest en met de juiste tips is het ook voor de masseur een rustgevende ervaring. We eindigen met relaxatie om de massage te laten nawerken. Je keert meer ontspannen naar huis, met een heleboel tips op zak om jezelf en anderen verlichting te bieden.

Praktische info:

Meebrengen: gemakkelijke kledij en een matje voor de opwarmende oefeningen.

Partners:

Cultuurdienst Gemeente Landen
Altijd Geslaagd Zuid-Hageland

Over de begeleiding:

Andrée Borguet
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.