Maak je eigen natuurlijke schoonmaakproducten

U bent hier

Home > Maak je eigen natuurlijke schoonmaakproducten

Wanneer

do, 25/04/2019 - 19:00 - 21:30
Voeg toe aan kalender2019-04-25 19:00:002019-04-25 21:30:00GMT+01:00Maak je eigen natuurlijke schoonmaakproductenWerchterplein 21 3118 Werchter

Waar

LDC De Oude Pastorie
Werchterplein 21
3118 Werchter

Prijzen

Prijs - 13.00
Reductieprijs - 10.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196083

Voor elk soort vuil vind je in de winkel een apart product. Schoonmaakmiddelen zijn vaak duur en zitten vol synthetische ingrediënten. Maar, azijn is een prima middel tegen kalkaanslag en met kruiden laat je je toilet lekker ruiken. In deze workshop maak je schoonmaakproducten op basis van natuurlijke ingrediënten zoals zout, azijn en rozemarijn. Je gaat naar huis met zelfgemaakte allesreiniger, toiletreiniger en waspoeder.

Praktische info:

De prijs is inclusief ingrediënten.
Meebrengen: opgepast, aangepaste lijst: 1 eetlepel en 1 theelepel, mengkommetje , weegschaal, 1 glazen pot van 250 ml, 1 glazen fles / pot van 500 ml, 1 glazen fles van 750 ml, een maatbeker en een zak of doos om alle producten mee te kunnen nemen.
Activiteit van LAB Wingevallei. LAB-café met traktatie inbegrepen. Verlaagde prijs dankzij LAB Wingevallei.

Partners:

Gemeente Rotselaar
LDC De Oude Pastorie

Over de begeleiding:

Sarah Van Laere
Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.