Limonades en mocktails

U bent hier

Home > Limonades en mocktails

Wanneer

do, 23/05/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-05-23 19:00:002019-05-23 22:00:00GMT+01:00Limonades en mocktailsHelen-Bosstraat 43 3350 Linter

Waar

Gemeentehuis Linter
Helen-Bosstraat 43
3350 Linter

Prijzen

Prijs - 24.00
Reductieprijs - 18.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196160

Een lekkere, verfrissende limonade met biologische ingrediënten en zelfgemaakte siroopjes? Ontdek hoe je die maakt, tijdens deze workshop.
Je krijgt eerst tal van tips om met bloemen uit de tuin de heerlijkste siropen te koken, helemaal aangepast aan jouw smaak. Leuk om weg te geven of om mee uit te pakken bij je volgende familie-, vrienden- of buurtfeest! Vervolgens gaan we mengen. Verschillende limonades en mocktails (cocktail zonder alcohol) passeren de revue. En daarna: Shaken maar! Als toetje maken we van de zelfgemaakte siroop en vers seizoensfruit nog een sorbet. 

Praktische info:

Ingrediënten t.w.v. € 6 inbegrepen.
Meebrengen: schort, snijmesje en plank, twee glazen flesjes of confituurpotjes met goed afsluitbare dop om je siropen mee naar huis te nemen.

Partners:

Cultuurdienst Gemeente Linter
Altijd Geslaagd Zuid-Hageland

Over de begeleiding:

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.