Kinderkapsels knippen voor beginners

U bent hier

Home > Kinderkapsels knippen voor beginners

Wanneer

wo, 06/02/2019 - 13:30 - 16:30
Voeg toe aan kalender2019-02-06 13:30:002019-02-06 16:30:00GMT+01:00Kinderkapsels knippen voor beginnersMarkt 7A bus 2 3080 Tervuren

Waar

CC De Warandepoort
Markt 7A bus 2
3080 Tervuren

Prijzen

Prijs - 22.00
Reductieprijs - 16.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196032

Een momentje vrij? Snel de verwaaide coupe van je oogappel wat bijknippen? Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken om het kapsel van dochter of zoon met de schaar op te frissen. Ook korte coupes met de tondeuse komen kort aan bod. Deze workshop is ook meteen een namiddagje quality-time met je kind. En ondertussen win je aan zelfvertrouwen. Dat bijknippen doe je voortaan zelf!

Praktische info:

Meebrengen: één kind tussen 5 en 14 jaar. Haarschaar, kam, borstel, haarsproeier, handdoek, spiegel, tondeuse, foto's van voorbeelden kapsels, haardroger, bezigheid voor je kind, haarklemmen om het haar opzij te steken, eventueel effileermesje, verhoogd zitje of kussen. Je koopt best de kleinste haarschaar en vergeet zeker je voorbeeldfoto niet.

Partners:

Cultuurdienst Gemeente Tervuren
Altijd Geslaagd Zuid-Dijleland

Over de begeleiding:

Lisa Deraedemaeker
Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.