Kennismaken met mindfulness

U bent hier

Home > Kennismaken met mindfulness

Wanneer

di, 22/01/2019 - 20:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-01-22 20:00:002019-01-22 22:00:00GMT+01:00Kennismaken met mindfulnessMerenstraat 19 3080 Tervuren

Waar

Pachthof Stroykens
Merenstraat 19
3080 Tervuren

Prijzen

Prijs - 10.00
Reductieprijs - 7.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196026

Wil je leren leven in het huidige moment? Genieten van kleine dingen? Bij mindfulness - of aandachtstraining - werk je aan de vaardigheid om in het hier en nu te leven. Je leert om niet af te dwalen naar andere momenten, gevoelens en gedachten. Je kijkt op een nieuwe manier en met meer aandacht naar situaties en gaat anders in het leven staan. Daardoor word je meer bestand tegen stress, depressie en burn-out. In deze cursus maak je kennis met de basisgedachte van mindfulness en ervaar je tijdens een aantal oefeningen of het iets voor jou is.

Praktische info:

Makkelijke kledij is aangeraden.

Partners:

Altijd Geslaagd Zuid-Dijleland
Cultuurdienst Gemeente Tervuren
ITAM vzw

Over de begeleiding:

Sybille Opdebeeck
Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.