Kennismaken met mindfulness

U bent hier

Home > Kennismaken met mindfulness

Wanneer

wo, 17/04/2019 - 20:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-04-17 20:00:002019-04-17 22:00:00GMT+01:00Kennismaken met mindfulnessProvinciebaan 2 3110 Rotselaar

Waar

Bibliotheek Rotselaar
Provinciebaan 2
3110 Rotselaar

Prijzen

Prijs - 10.00
Reductieprijs - 7.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 195972

Wil je leren leven in het huidige moment? Genieten van kleine dingen? Bij mindfulness - of aandachtstraining - werk je aan de vaardigheid om in het hier en nu te leven. Je leert om niet af te dwalen naar andere momenten, gevoelens en gedachten. Je kijkt op een nieuwe manier en met meer aandacht naar situaties en gaat anders in het leven staan. Daardoor word je meer bestand tegen stress, depressie en burn-out. In deze cursus maak je kennis met de basisgedachte van mindfulness en ervaar je tijdens een aantal oefeningen of het iets voor jou is.

Praktische info:

Meebrengen: makkelijke kledij is aangeraden.

Partners:

Gemeente Rotselaar
Bibliotheek Rotselaar
ITAM vzw

Over de begeleiding:

Sybille Opdebeeck
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.