Kennismaken met Mindful Run

U bent hier

Home > Kennismaken met Mindful Run

Wanneer

wo, 29/04/2020 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2020-04-29 19:30:002020-04-29 21:30:00GMT+01:00Kennismaken met Mindful RunHaachtsebaan 54 3140 Keerbergen

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54
3140 Keerbergen

Prijzen

Prijs - 15.00
Reductieprijs - 11.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206331

Loop je efficiënt? Hoe is het met je ademhaling gesteld? Loop je technisch wel correct en kan je tot rust komen tijdens het lopen? Tijdens deze proefsessie Mindful Run, krijg je al snel enkele antwoorden op die belangrijke vragen. Mindful Run draait niet rond afstanden, tijden en snelheden! We wisselen wandelen en (loop)oefeningen af zodat je zelf op een leuke manier kan ervaren wat Mindful Run is. Je krijgt tijdens deze korte sessie tips mee waarmee je dadelijk aan de slag kan om anders te lopen en te bewegen. Zowel starters, recreatieve als competitieve lopers kunnen iets opsteken! Iedereen is welkom. Meer informatie op www.mindfulrun.be

Praktische info:

Plaats van afspraak: 15 minuten voor vertrek aan de ingang van GC Den Bussel.
Doe gemakkelijke sportieve kledij en loopschoenen aan.

Partners:

MindMoves

Over de begeleiding:

Hannes Geyskens
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.