Je tuin klimaatbestendig! -online-

U bent hier

Home > Je tuin klimaatbestendig! -online-

Wanneer

ma, 08/02/2021 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2021-02-08 19:30:002021-02-08 21:30:00GMT+01:00Je tuin klimaatbestendig! -online-je eigen huis Online via Zoom of een ander platform

Waar

bij je thuis -online-
je eigen huis
Online via Zoom of een ander platform

Prijzen

Prijs - 8.00
Reductieprijs - 6.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 216776

Een tuin is een stukje aarde dat je kan omvormen tot je eigen plek. Een plek waar je thuiskomt.

Maar hoe laat je je tuin in elk seizoen floreren? Een interessante vraag, zeker met de klimaatverandering in het achterhoofd.


Snak je naar wat verkoeling in de steeds hetere/drogere zomers? Mis je kleur en leven in de tuin? Wil je méér dan alleen gazon? In deze online workshop krijg je 7 eenvoudige stappen aangereikt om je tuin klimaatbestendig te maken. Met Sofie, oprichter van Tuinen in Beweging, als lesgever.

Praktische info:

Dit is een online activiteit.
Een aantal dagen voor de activiteit ontvang je via e-mail een herinneringsmail met de Zoom-link om deel te nemen aan het online gesprek. Zorg dat je Vormingplus toevoegt aan je contacten zodat je deze mail niet mist.

Partners:

Tuinen in beweging

Over de begeleiding:

Sofie Hoste
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.