Je huis aanpassen aan je oude dag

U bent hier

Home > Je huis aanpassen aan je oude dag

Wanneer

do, 04/04/2019 - 14:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2019-04-04 14:00:002019-04-04 16:00:00GMT+01:00Je huis aanpassen aan je oude dagHaachtsebaan 54 3140 Keerbergen

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54
3140 Keerbergen

Prijzen

Prijs - 9.00
Reductieprijs - 7.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 195996

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen tijdens je oude dag? Dat kan, in een woning aangepast aan je (hulp)behoeften! Wist je dat ook met kleinere ingrepen het valrisico verkleint en ruimten toegankelijk blijven? De veiligheid in en rond de woning is een belangrijk aandachtspunt. Wat kan zoal een probleem vormen? De meest voorkomende 'hindernissen' passeren de revue. Oplossingen worden aangereikt, van kleine hulpmiddelen tot grote veranderingen. Je komt te weten bij welke instanties je een aanpassingspremie kan aanvragen en ook op welke diensten je een beroep kan doen (contactgegevens incluis).

Partners:

Altijd Geslaagd Noord-Dijleland
Gemeente Keerbergen
Administratieve hoofdzetel CM leuven

Over de begeleiding:

Medewerker CM Leuven
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.