Je digitale voetsporen online

U bent hier

Home > Je digitale voetsporen online

Wanneer

di, 11/02/2020 - 14:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2020-02-11 14:00:002020-02-11 16:00:00GMT+01:00Je digitale voetsporen onlineAen den Hoorn 1 3440 Zoutleeuw

Waar

AC Aen Den Hoorn Zoutleeuw
Aen den Hoorn 1
3440 Zoutleeuw

Prijzen

Prijs - 10.00
Reductieprijs - 7.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206426

We laten allemaal sporen na op het internet. Maar wie ziet al die berichten, foto’s en video’s die je online zet? Welke persoonlijke gegevens krijgen de makers van apps te zien als je een spelletje speelt? Waarom tonen online advertenties net die producten waarnaar je op zoek bent? En wat weten makers van websites van ons, als we gewoon surfen en lezen op het internet? Tijdens deze infosessie gaan we dieper in op onze online privacy. Je leert hoe je bewuster kan omgaan met je surfgeschiedenis, sociale media, reclame en apps. Je krijgt ook tips om je privacy op Facebook beter te beheren.


Praktische info:

Dit is een demonstratie met mogelijkheid vragen te stellen. Je werkt niet zelf op een pc.

Partners:

Cultuurdienst Gemeente Zoutleeuw
Altijd Geslaagd Zuid-Hageland

Over de begeleiding:

Ilse Depré
Trefwoorden: Snelle, Beslissers
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.