Infosessie: Energiezuinig ventileren

U bent hier

Home > Infosessie: Energiezuinig ventileren

Wanneer

di, 04/06/2019 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-06-04 19:30:002019-06-04 22:00:00GMT+01:00Infosessie: Energiezuinig ventilerenGrote markt 1 3290 Diest

Waar

Stadhuis Diest
Grote markt 1
3290 Diest

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 196192

Voor een gezond binnenklimaat, voor de bewoners en de constructie, is ventileren noodzakelijk. In deze infosessie kom je te weten wat de meerwaarde is van een gecontroleerd ventilatiesysteem. Regelgeving, werking, eigenschappen en aandachtspunten bij verschillende types (systeem A,C en D) komen aan bod. De nadruk ligt op een goede luchtkwaliteit met zo weinig mogelijk energieverbruik en hoog comfort. Voorbeelden van hoe je de verschillende systemen in een bestaande of nieuwe woning kan integreren geven je inspiratie voor je eigen installatie. Je leert de afweging te maken tussen de verschillende systemen. Je krijgt ook antwoord op vragen zoals: Wat doe je met je dampkap, hoe ventileer je de kelder of zolder. Een organisatie van het Steunpunt Duurzaam Bouwen van de Provincie Vlaams-Brabant, Vormingplus Oost-Brabant en de gemeente Diest.

Partners:

DuBoVlaamsBrabant
Stadhuis Diest

Over de begeleiding:

een deskundige van Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.