Hoe ziet jouw droombuurt eruit? - wedstrijd

U bent hier

Home > Hoe ziet jouw droombuurt eruit? - wedstrijd

Vormingplus Oost-Brabant houdt ervan om de wereld te bekijken met een kritische en blik om zo doordacht, maar ook creatief te kunnen timmeren aan een fijne samenleving. De eigen omgeving is volgens ons alvast een goede plek om te beginnen. Heb jij frisse ideeën om je eigen buurt mooier, gezelliger, groener, veiliger ... te maken? 

Hieronder ontdek je wat wij zouden willen veranderen aan het Vormingplusgebouw in de Paul van Ostaijenlaan in Heverlee. Uiteraard voegen we flink wat groen toe en dromen we van een zomerse lunchplek op het dak. Maar we denken ook aan een duurzame toekomst, met ruimte voor deelmobiliteit en zonne-energie. En waarom zouden we van dat zonnepark geen buurtinvestering maken? Samen kunnen we meer! En zou een kleurrijk hinkelspel geen prima en opvallend zebrapad zijn? Jong en oud zullen er ongetwijfeld enthousiast gebruik van maken!

 

Zin om ook eens zonder remmen na te denken over jouw droombuurt? Steek gerust de koppen bij elkaar en stuur ons je inspirerende foto.
Je kan er een cursus mee winnen!

 

 

 

 

Hoe neem je deel aan de wedstrijd?

  1. Neem een foto van je straat, je huis, je kantoorgebouw, je school, een pleintje, een parkeerplek … Indien er mensen op staan, moet je wel hun toestemming vragen, want de winnende foto’s worden gepubliceerd. 
  2. Print uit en pimp. Maak met stiften, potloden en/of knipsels je buurt gezelliger, groener, veiliger enz. Je mag je foto uiteraard ook bewerken op de computer. 
  3. Stuur het resultaat ten laatste op 15 januari 2019 naar Vormingplus Oost-Brabant. Je mag dat doen per mail (ingescande of gefotografeerde collage naar info@vormingplusob.be) of via de post: Paul van Ostaijenlaan 24, 3001 Leuven.
  4. Wacht op het oordeel van de jury, fingers crossed! Op 1 februari maken we de 3 winnaars bekend via www.vormingplusob.be en via de Facebookpagina van Vormingplus Oost-Brabant. Wij contacteren hen ook persoonlijk. Zij mogen elk gratis deelnemen aan één cursus naar keuze uit het aanbod van Vormingplus Oost-Brabant t.e.m. juni 2019.

 

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.