Hoe vul ik mijn belastingen in via internet?

U bent hier

Home > Hoe vul ik mijn belastingen in via internet?

Wanneer

di, 03/03/2020 - 13:30 - 16:30
Voeg toe aan kalender2020-03-03 13:30:002020-03-03 16:30:00GMT+01:00Hoe vul ik mijn belastingen in via internet?Kortrijksebaan 4 3220 Holsbeek

Waar

LDC De Sprankel
Kortrijksebaan 4
3220 Holsbeek

Prijzen

Prijs - 16.00
Reductieprijs - 12.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196308

Je belastingen invullen via internet, lijkt je dat te moeilijk? Kom eens kijken. Een begeleider demonstreert hoe het werkt en legt uit wat je moet doen. Hoe je een e-ID kaartlezer installeert bijvoorbeeld, of met een token op Tax-on-Web geraakt. Natuurlijk komt ook de nieuwere toepassing 'Itsme' aan bod. Stap voor stap kom je erachter hoe het invullen van een online belastingenaangifte precies verloopt. Als je zin hebt, kan je na de demo zélf eens testen hoe het gaat. Let op: je krijgt in deze cursus geen fiscaal advies.

Praktische info:

Meebrengen: Als je graag zelf wil testen heb je je laptop, je e-ID kaartlezer, je identiteitskaart en de pin-code van je identiteitskaart nodig. Meebrengen is dan de boodschap!

Partners:

LDC De Sprankel

Over de begeleiding:

Peije Van Klooster
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.