Hoe kan ik Vormingplus Oost-Brabant bereiken?

U bent hier

Home > Meest gestelde vragen > Hoe kan ik Vormingplus Oost-Brabant bereiken?

Van 20 t.e.m. 31 juli 2020 sluiten wij even de deuren voor een zomerbreak. We zijn terug op post vanaf maandag 3 augustus.

Vorminplus Oost-Brabant vind je in Heverlee in de Paul van Ostaijenlaan 22-24. Klik hier voor een detailplan.

Op de ring van Leuven sla je aan de Parkpoort (tussen de Naamsepoort en de Tiensepoort) af op de Geldenaaksebaan (richting Heverlee). De eerste straat rechts is de Paul Van Ostaijenlaan. Onmiddellijk na het volgende kruispunt, met rechts de Leo Dartelaan en links de Zegelaan, vind je aan de rechterkant, op het nr. 22-24 het donkergrijs geverfde gebouw van Vormingplus.

Openbaar vervoer

de trein tot Leuven vervolgens heb je de keuze:

1. met de bus (alle bussen vetrekken aan het station):

 • bus 630 (reistijd: ong. 4 min. bus en 2 min. te voet): vertrekt elk halfuur, te starten rond het uur. Richting Haasrode tot halte “Paul Van Ostaijenlaan” gelegen op de hoek van de Geldenaaksebaan met de Paul Van Ostaijenlaan.
 • bus 4: (reistijd ong. 7 min. bus en 2 min. te voet): vertrekt elk halfuur, te starten rond 6 na het uur. Richting Haasrode Brabanthal, rijdt eerst het stad in. Stap af aan halte “Paul Van Ostaijenlaan” gelegen op de hoek van de Geldenaaksebaan met de Paul Van Ostaijenlaan.
 • bus 5: (reistijd: ong. 7 min. bus en 2 min. te voet): vertrekt elk uur, te starten rond 51 na het uur. Richting Vaalbeek, rijdt eerst het stad in. Stap af aan halte “Paul Van Ostaijenlaan” gelegen op de hoek van de Geldenaaksebaan met de Paul Van Ostaijenlaan.
 • bus 600: Ringbus Leuven (reistijd: ong. 20 min. bus en 3 min. te voet): vertrekt elke 10 min. Rijdt enkel op de ring. Neem de 7de halte :“halte Parkpoort” gelegen op de hoek van de Geldenaaksebaan met de Parkpoort.

  
2. te voet/met de fiets: (ongeveer 30 min./ong. 10 min. vanaf het station)

 • neem, links de ‘Tiensevest’ en volg de ring rond Leuven tot aan de “Parkpoort”. OriĆ«ntatiepunten: linkerkant het ‘Provinciegebouw’ en wat verder aan de rechter(over)kant de ‘gevangenis van Leuven Centraal’. Aan de “Parkpoort” aangekomen neem je links de ‘Geldenaaksebaan’. En dan de eerste straat naar rechts.

  GRATIS BROCHURES

  Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  You must have Javascript enabled to use this form.