Hoe inschrijven voor een cursus of activiteit?

U bent hier

Home > Meest gestelde vragen > Hoe inschrijven voor een cursus of activiteit?

De gemakkelijkste manier is online via onze site:

 1. Klik op de foto van het juiste thema en kies een cursus
  of typ (een gedeelte van) de naam van je cursus in het zoekvak 'zoek een activiteit', je cursus verschijnt, je kan alle details nu lezen
 2. Klik op inschrijven, je ziet meteen of er nog plaatsen beschikbaar zijn en of je rechtstreeks bij ons kan inschrijven. Zie geen inschrijvingsformulier verschijnen dan vind je onder 'Praktisch' de nodige contactgegevens. Tip: schrijf je zeker in op de wachtlijst zodat we je kunnen contacteren als er voor deze cursus plaatsen vrijkomen.
 3. Vul het inschrijvingsformulier in en klik onderaan op de knop 'Ik schrijf mij in'

Je kan je ook telefonisch inschrijven via het nummer 016/525 900. Onze secretariaatsmedewerksters Carine, Nelly of Ann zullen je graag verder helpen.

Je kan ook langskomen op het onthaal in de Paul van Ostaijenlaan 22-24, Heverlee tijdens de openingsuren.

Opgelet: Je schrijft je NIET in via overschrijving of via e-mail. Voor bepaalde activiteiten schrijf je rechtstreeks in bij onze partners. Je vindt die informatie bij de cursusbeschrijving op de website of in de krant.

  GRATIS BROCHURES

  Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  You must have Javascript enabled to use this form.