Haarvlechten voor ouder en kind

U bent hier

Home > Haarvlechten voor ouder en kind

Wanneer

zo, 29/09/2019 - 10:00 - 12:00
Voeg toe aan kalender2019-09-29 10:00:002019-09-29 12:00:00GMT+01:00Haarvlechten voor ouder en kindStationsstraat 29 3400 Landen

Waar

Stadhuis Landen
Stationsstraat 29
3400 Landen

Prijzen

Prijs - 27.00
Reductieprijs - 20.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196285

'Dan maar weer gewoon een staartje...' Geen smoesjes meer omdat je niet weet hoe het moet. Voortaan vertrekt je oogappel met een hippe vlecht naar school. In deze gezellige workshop leert Julie je stap voor stap hoe je o.a. boxerbraids, een visgraat- of een watervalvlecht in de haren van je (klein)kind legt. De handleiding krijg je er gratis bij. Na twee uurtjes oefenen keer je naar huis met geoefende vingers en een fiere spruit! 

Praktische info:

De deelnemersprijs is geldig per duo (volwassene-kind). Je hoeft je kind niet in te schrijven. Alle materiaal en handleiding inbegrepen.
Kinderen vanaf 4 jaar met minstens haarlengte tot op de schouders of langer. Breng een boekje of tablet mee zodat je kind zich rustig kan bezighouden tijdens het vlechten en voorzie indien nodig een zitkussen.

Partners:

Cultuurdienst Gemeente Landen

Over de begeleiding:

Julie Ramaekers
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.