Grafisch design? Doe het zelf met Canva!

U bent hier

Home > Grafisch design? Doe het zelf met Canva!

Wanneer

ma, 09/03/2020 - 19:30 - 22:30
Voeg toe aan kalender2020-03-09 19:30:002020-03-09 22:30:00GMT+01:00Grafisch design? Doe het zelf met Canva!Haachtsebaan 54 3140 Keerbergen

Waar

GC Den Bussel
Haachtsebaan 54
3140 Keerbergen

Prijzen

Prijs - 15.00
Reductieprijs - 11.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206330

Een knappe affiche voor het buurtfeest, een aantrekkelijk illustratie voor je Facebookevent of een fraaie banner voor de website van je vereniging? Met Canva geef je extra pit aan je communicatie! Het online en gratis programma is uitermate geschikt voor creatievelingen zonder grafische opleiding. Tijdens de workshop leer je mooie ontwerpen maken voor uitnodigingen, facebook omslagfoto’s, wenskaartjes enz. De eenvoudige, heldere handleiding en natuurlijk ook de uitleg van de lesgever helpen je op weg. Van creatieve knutselaar naar grafisch designer? Ga ervoor met Canva!

Praktische info:

Je werkt op je eigen Windows 10 laptop of op een laptop van Vormingplus Oost-Brabant die je vooraf reserveert. Gebruik hiervoor deze link: https://goo.gl/G1wavp (Maximum 6 laptops beschikbaar!)

Partners:

GC Den Bussel

Over de begeleiding:

Peije Van Klooster
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.