Grafisch design? Doe het zelf met Canva!

U bent hier

Home > Grafisch design? Doe het zelf met Canva!

Wanneer

do, 02/05/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-05-02 19:00:002019-05-02 22:00:00GMT+01:00Grafisch design? Doe het zelf met Canva!Helen-Bosstraat 43 3350 Linter

Waar

Gemeentehuis Linter
Helen-Bosstraat 43
3350 Linter

Prijzen

Prijs - 16.00
Reductieprijs - 12.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196162

Een knappe affiche voor het buurtfeest, een aantrekkelijk illustratie voor je Facebookevent of een fraaie banner voor de website van je vereniging? Met Canva geef je extra pit aan je communicatie! Het online en gratis programma is uitermate geschikt voor creatievelingen zonder grafische opleiding. Tijdens de workshop leer je mooie ontwerpen maken voor uitnodigingen, facebook omslagfoto’s, wenskaartjes enz. De eenvoudige, heldere handleiding en natuurlijk ook de uitleg van de lesgever helpen je op weg. Van creatieve knutselaar naar grafisch designer? Ga ervoor met Canva!

Praktische info:

Je werkt op je eigen Windows 10 laptop of op een laptop van Vormingplus Oost-Brabant die je vooraf reserveert. Gebruik hiervoor deze link: https://goo.gl/khhWoi

Partners:

Cultuurdienst Gemeente Linter

Over de begeleiding:

Ilse Depré
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.