Geweldloos verzet tussen ouders en kinderen

U bent hier

Home > Geweldloos verzet tussen ouders en kinderen

Wanneer

di, 23/04/2019 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-04-23 19:30:002019-04-23 22:00:00GMT+01:00Geweldloos verzet tussen ouders en kinderenEgenhovenstraat 22 3060 Bertem

Waar

LDC De Blankaart
Egenhovenstraat 22
3060 Bertem

Prijzen

Prijs - 17.00
Reductieprijs - 13.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196040

Steeds meer ouders en hulpverleners ervaren moeilijkheden bij de aanpak van ernstig probleemgedrag bij (hun) opgroeiende kinderen. Geweld, druggebruik, computermisbruik of schoolweigering maken hen wanhopig. Ze slagen er niet meer in om duidelijke grenzen te stellen en bij overtreding consequent te reageren. Ouders én hulpverleners dreigen vast te raken in verschillende vormen van escalaties. Dreigen, eisen, straffen, preken, enz. worden afgewisseld met toegeven om de lieve vrede te bewaren. De principes van geweldloos verzet worden toegelicht aan de hand van theorie en praktijk.

Praktische info:

Je reserveert je plaats op voorhand en betaalt ter plaatse.

Partners:

LDC De Blankaart
Altijd Geslaagd Zuid-Dijleland

Over de begeleiding:

Peter Nordin
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.