Gesprek@home

U bent hier

Home > Projecten > Gesprek@home
foto

Vluchten is van alle tijden. Het is allesbehalve een zwart-wit verhaal.
De recente instroom van mensen op zoek naar een nieuwe thuis roept verschillende vragen op. Waarom gaan mensen op de vlucht? Wat drijft hen om zo'n gevaarlijke route te nemen? Hoe gaat het verder eens ze in België aankomen? Welke gevolgen heeft dit voor onze samenleving en voor mijn buurt? Maar ook: hoe ga ik om met deze nieuwe realiteit? Wat kan ik doen als individu?

Ben jij, net als heel wat anderen, op zoek naar antwoorden en manieren om dit alles een plaats te geven? Dan kan je vanaf nu beroep doen op Vormingplus Oost-Brabant. Onze gespreksbegeleiders komen graag naar jouw huiskamer (al mag dat natuurlijk ook het lokaal van je vereniging zijn) om samen met jou en een groep van geïnteresseerden in gesprek te gaan.

 

Concreet verwachten we van jou dat je een groep (een klein groepje of een grote bende, bij je thuis, op je werk, op school (17+), in je vereniging...) samenbrengt. Wij zorgen voor een begeleider. Het organiseren van zo’n avond is volledig kosteloos, je zorgt enkel voor een hapje en een drankje.
Interesse? Neem contact op met Patricia Toebinte via 016 525 904 of patricia.toebinte@vormingplusob.be. We plannen dan samen een afspraak.

Periode: 
januari, 2017 tot juni, 2018

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.