Fruit past in elke tuin!

U bent hier

Home > Fruit past in elke tuin!

Wanneer

za, 06/06/2020 - 09:30 - 12:30
Voeg toe aan kalender2020-06-06 09:30:002020-06-06 12:30:00GMT+01:00Fruit past in elke tuin!Blauwmolenstraat 1a 3111 Wezemaal

Waar

Centrum Molenmoes
Blauwmolenstraat 1a
3111 Wezemaal

Prijzen

Prijs - 10.00
Reductieprijs - 7.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206435

Je eigen fruitbomen of kleinfruit? Prima idee! Zelfs als je tuin echt niet groot is. Na deze activiteit kan je een keuze maken die niet alleen aansluit bij je mogelijkheden en verwachtingen, maar ook de biodiversiteit bevordert. Bovendien zorgt fruit uit de eigen tuin voor een heel korte voedselketen! Roger Verlinden van de Nationale Boomgaarden Stichting - zelf al meer dan 30 jaar enthousiast liefhebber van zelfgekweekt biologisch fruit - schetst het bredere plaatje en reikt je de nodige informatie aan. Hij gidst je ook doorheen de tuin van Centrum Molenmoes in Rotselaar en een nabijgelegen boomgaard met een weelde aan fruitsoorten en traditionele rassen.

Praktische info:

Je komt best met de fiets. We leggen een 2-tal kilometer af (zowel heen als terug).
Deze activiteit sluit aan bij het duurzaamheidstraject LAB Wingevallei. Op www.lab2020.be ontdek je het volledige programma in Oost-Brabant.

Partners:

Centrum Molenmoes
LDC De Oude Pastorie

Over de begeleiding:

Roger Verlinden
Trefwoorden: Lab, 2020
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.