Film Still Alice met nabespreking

U bent hier

Home > Film Still Alice met nabespreking

Wanneer

di, 02/04/2019 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2019-04-02 19:30:002019-04-02 21:30:00GMT+01:00Film Still Alice met nabesprekingMarkt 7A bus 2 3080 Tervuren

Waar

CC De Warandepoort
Markt 7A bus 2
3080 Tervuren

Prijzen

Prijs - 9.00
Reductieprijs - 7.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196007

Alice Howland, gelukkig getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen, is een gerenommeerd hoogleraar taalkunde aan Harvard. Ze krijgt een enorme schok te verduren als de ziekte van Alzheimer bij haar wordt vastgesteld. Ze beseft dat haar zorgvuldig opgebouwde leven drastisch zal veranderen. Langzaam maar zeker begint ze de regie over haar eigen wereld te verliezen, terwijl de onderlinge banden binnen de familie steeds meer onder druk komen te staan.
Met een nabespreking door Katja Van Goethem, educatief medewerkster van MEMO vzw, expertise centrum dementie Vlaams-Brabant.

Partners:

Cultuurdienst Gemeente Tervuren
Team Zorgcirkels Jongdementie

Over de begeleiding:

Katja Van Goethem
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.